Post by alovpedarsre on Feb 17, 2022 16:31:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angry Birds Journey ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angry Birds Journey IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daugiau išteklių ▞▞▞
▞▞▞ Angry Birds Journey 2022 version ▞▞▞
Grafika graži, įskaitant muziką, BET kiaulės iš tavęs nesijuokia, jei pralaimi!!!! Visa tai puru ir tapo neįmanoma prarasti! Turėjau tyčia pralaimėti žaidimą, kad pamatyčiau, ar kiaulės juokiasi.
Mylėk žaidimą. Gedimai šlykštūs. Aš praradau daug lygių ir dėl to praradau stiprintuvus, kad pradėčiau lygį, su gėlėmis, vėju ir antimis, nes žaidimas sutrinka ir arba sako, kad turi dar vieną kiaulę, bet nėra vienos ir kitos aš. Pastebėjau, kad tu gali smogti kiaulei ir pan., bet ji tau to neduoda. Pakeisiu savo įvertinimą, kai jie bus ištaisyti.
Man patinka šis žaidimas, jį taip lengva žaisti!! Greitai judate aukštyn skalėje ⚖, todėl ateikite ir patikrinkite!!
ne toks geras kaip originalas
Angry Birds Journey Hjernetrim bhsk
gana gerai, be trikdžių, geras laikas..
Tai linksma. Tai labai panašu į originalų Angry Birds žaidimą, bet todėl man jis patinka!
Nuobodus žaidimas. Atsisiunčiau jį iškart, kai pateko į žaidimų parduotuves. Ar tai skirta 1 metų vaikui??? Net jiems tai bus nuobodu. Angrybitds anksčiau buvo mano mėgstamiausias, tai viską sugadino 😡😡😡
Philipas Bukoski labai lengvas, kol kas įdomus žaidimo koncepcijos posūkis. Mėgaujamės naujuoju laiko žudiku.
ant tvoros. tai gerai, kol kas atrodo smagu.. sus of the lifes dalykas. Nerimauju, kad jis turės neprilygstamą lygį, dėl kurio būsite priversti pirkti daiktus arba mesti. Mes pamatysime. Po kurio laiko atnaujinsiu.
Man patinka šis žaidimas, jis mane linksmina
Nepakankamas. Daugiau nei 50 lygių be naujo personažo. Sugrąžinkite piktus paukščius 1
Šis žaidimas linkęs šiek tiek apgauti!
Kol kas per lengva. Neįtraukiantis. Pirmenybę teikia originalui
Lygis darosi vis labiau varginantis, kaip protinis pragaras, kur jis kankina ir tempia į depresiją.Žodžiu, 5 žvaigždutės, kol pasieksite 50 lygį, o tada 0 žvaigždučių. Blogiausias žaidimas, visi geri atsiliepimai yra tik žaidėjai, kurie dar nepasiekė 50 lygio. Perėjimas toks ilgas, tarsi jūs praleidote 60 % laiko žiūrėdami į kokį nors nenaudingą judesį. Kiaulės stipresnės už pačias kliūtis. Ir palaikymo komanda taip pat yra šiukšlė, bent jau apsimesk, kad tau rūpi žaidėjas
smagu, bet labiau skirta.vaikams
World War 2: Shooting Games Darbības spēles smxo
sukčiavimo žaidimas..kaip kiaulės skraido, bet nenumirė..kvailiausias žaidimas kurį esu žaidęs..angry bird yra daugiau logikos iš šio žaidimo..durnas kūrėjas. noriu tik žaidėjo pinigų..
Žaidimas net neįsikraus. Visas signalas, wifi arba duomenys. Tiesiog buvau susijaudinęs, nes žaidžiau tik Rio versiją, kai ji buvo nauja, bet ši net neatsidarys. Pašalinkite
Joks iššūkis neteikė pirmenybės senesniam žaidimo stiliui
Šis žaidimas tikrai geras. tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas seniai, o dabar jo perdarymas yra dar šaunesnis
Kiek prisimenu, buvau AB. Žaidė beveik visas AB rungtynes. Bet šis... šis žaidimas yra šiukšlės. Nors meno stilius yra tinkamas, žaidimo eiga, lygio dizainas, paukščiai ir beveik viskas yra stipriai užmirksta ir nuslopinta. Atrodo kaip pigus išmušimas. Jie per daug susikoncentravo į galvosūkį nei originali fizika. Tai sunku, bet ne į gerą pusę, turiu omenyje tai, kad beveik kiekvieną AB galima žaisti pakartotinai, galite žaisti senais arba sunkiais lygiais ir įveikti ankstesnį rezultatą. 3/10 rezultatas
Labai didelis žemesnis įvertinimas nuo originalių angry birds.. Tikėjausi iš šios franšizės kažko geresnio, o ne kažko skirto vaikams ir taip supaprastinto, kad norint išlaikyti lygį nereikia įdėti pastangų.
Iš pradžių didžiulis „Angry Birds“ gerbėjas. Dabar surūgo, nieko panašaus, kaip buvo anksčiau. Geriausias programų parduotuvėje yra „Angry Birds 2“, deja, geriausius (Angry Birds 1, Seasons ir Space) jie išėmė iš parduotuvės. Net „Žvaigždžių karų“ buvo geresnis už turimą. Negalėjau žaisti daugiau nei 3 lygius, tai per daug pasikeitė į blogąją pusę 😔 R.I.P Angry Birds
Tai nenaudingas žaidimas, nustojau įkelti į telefoną, neatsisiųskite
Viskas gerai. Bet aš nesuprantu, kas smagu su paukščiais, kurie tiesiog daro tai ypatingai, be manęs jokio impulso. Tinka labai jauniems žaidėjams.
linksmas žaidimas. Lygiai progresuoja gerai. Geras būdas sudeginti laiką!
Jei galite pasiekti 100 proto lygį, taip pat sustabdykite 950 monetų, kad tęstumėte žaidimą, o įveikdami lygį gausite tik 40, suskaičiuokite, jums nepavyks. Ir aš pataikiau keletą kiaulių ir tai nedaro nieko kito, tik judina jas ekrane, todėl norint laimėti reikia naudoti daugiau paukščių, taip liūdna.
Tikrai nuostabus žaidimas, iki šiol pasiekiau 50 lygį, galvojau, kad monetų nenaudos, bet ką tik paukščiams pirkti naudoju 950 monetų, nes tai buvo sunkus lygis ir man pritrūko paukščių. Puikus žaidimas, dabar yra 5 paukščiai. Tikiuosi, kad vėliau pridėsite daugiau ir turėsite daugiau iššūkių šiame žaidime. Apskritai žaidimą pradėti gerai, tai gana lengva, bet vėliau viskas klostosi gerai.
Žaidimas šlykštus. Per daug sūrus ir mažiau detalus nei pradinis veiksmas. Be to, personažai yra kvailesni animaciniai filmai, sugrąžina pirminę išvaizdą, tai buvo daug geriau.
Šis gwme yra šaunus, bet norėčiau daugiau dalykų, pavyzdžiui, naujų paukščių renginių ir pan
Gaila, kad tai nėra labai sudėtinga. Manau, puikiai tinka Angry Bird pradedantiesiems, bet tikėjausi, kad palikimas bus daug sudėtingesnis.
Iš ankstesnio „Angry bird“ žaidimo šis žaidimas tapo įdomesnis, tačiau grafika buvo daug geresnė nei dabar.
Angry Birds Journey Dėlionė eox
Ne tokia gera kaip ankstesnė dalis. Žaidimą reikia tobulinti.
Perskridau per 20 lygių, kol kas viskas gerai, bet jūs prašote manęs įvertinti žaidimą per anksti, tik po 45 minučių, bičiuli, duok man jį pereiti prieš paprašydamas įvertinti, tikriausiai gausite geresnis įvertinimas. Visiems žaidimams, kurie mane skuba vertinti, skiriu 3 žvaigždutes. Būkite kantrūs, suteikite žaidėjui galimybę ir laiko žaisti.
Paukščių avatarai, atrodo, kaip penkerių metų vaikams.
Prakeiktas kirtimas
smagu, jokių reklamų. Tikrai neįdomu, bet ir jokių skundų
Negalėjau nustoti žaisti, kai tik pradėjau, negalėjau to mesti!
Žaidimas nuolat užšąla, kai įveikiau lygį... tada turiu priverstinai uždaryti žaidimą ir pradėti iš naujo. Kai paleidžiu iš naujo, prarandu 3 mėlynų burbulų pranašumą, dėl kurio jūsų pirmieji 3 paukščiai yra tikrai galingi, be to, aš prarandu širdį, tarsi būčiau praradęs tą lygį. Ši užšalimo problema vis blogėja, todėl aš nenoriu žaisti, bet man labai patinka žaidimas!
Neblogai, bet žaidimas visiškai neleidžia žaisti be interneto ryšio. Vis dar ieško, ką suvaidinti kūrinyje Dunny.
Atrodė, kad jis labiau skirtas vaikams. Ar labai pakeitei žaidimo eigą. Jis nebeatrodė ir nesijautė gerai.
Aukščiausios klasės. begalybės lygis ir pasaulinis bei vietinis žaidėjas taip susijaudinęs.
gera ir patinka, bet sunku gauti monetą
Angry Birds Journey Teka-teki xva
įdomus žaidimas tikrai patinka.