Post by alovpedarsre on Feb 17, 2022 16:43:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daug ištvermės ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Gana geras žaidimas praleisti laiką. LABAI per daug skelbimų, o galios nedaro per daug. Neabejotinai tai yra žaidimas „mokėkite už avansą“, kuriame galite išleisti pinigus naujinimui arba vėl ir vėl pralaimėti, kol susikursite savo charakterį.
Kad ir kokį atnaujinimą atliktumėte, neleis man nieko daryti, nebent pakeisiu laikrodį. Paskutinį kartą žaidžiant taip nebuvo. Aš pašalinu kiekvieną tokį žaidimą. Mano laikrodis ne veltui nustatytas 15 minučių ir atsisakau jį pakeisti žaidimui.
Varginantis žaidimas, labai mažas žaidimo progresas su kiekvienu paleidimu reiškia šimtus paleidimų, kol pažengsite į priekį, kvailas boso dizainas reiškia, kad kai kuriais lygiais jūs garantuojate, kad patirsite daug žalos, prastai suprojektuota ir atnaujinta įranga, daug pinigų reikia prarasti.
Tai puikus žaidimas, kurį žaidžiau daugiau nei metus. Būčiau skyręs 5 žvaigždutes, bet jie tapo godūs ir už viską padidino visas kainas. Nekenčiu, kai geri žaidimai tampa godūs. Sveiki, jūsų žaidimas patinka daugeliui žmonių, nes jį žaisti yra įperkama ir smagu. Kai pakeliate kainas iki aukštų ir pradedate priversti laimėti, žmonės nustokite žaisti.
Nekenčiu žaidimų, kurie yra velniškai įdomūs, bet dėl kurių neįmanoma progresuoti! Tai vienas jei tie žaidimai. Kartoti tą patį etapą vėl ir vėl taip stingdo protas
Žaidimas apskritai yra įdomus, tačiau sudėtingas žaisti pirmą kartą, be to, jis sugenda bent kartą per valandą, todėl prarandate progresą šiame lygyje. EDIT Tikrai smagus žaidimas. Pasidarė stabilesnis gal iki tokio lygio, kad dabar visai nepasiseka. Reikia šiek tiek laiko mokytis. Atnaujinimas: naujausias naujinimas blogas. Energijos pokyčiai yra skirti tam, kad mokėtumėte daugiau.
Anksčiau man labai patiko šis žaidimas, bet dabar matau godumą. Kaip galiu patobulinti vaikiną 10 kartų ir būti blogesniu nei anksčiau??? Negaliu įveikti lygių dabar, kai įveikiau prieš patobulindamas savo vaikiną. Tai visiškai neturi prasmės!!!! Atspėk, man reikia išleisti šiek tiek pinigų, tiesa? Pirmiausia pašalinsiu šią poziciją
Labai lėtas progresas
Jaučiu, kad turiu ką nors pasakyti, nes tai puikus žaidimas. Tačiau pinigų gavimo suma yra juokinga ir, tiesą sakant, turėtų būti neteisėta (pusiau juokauju). Net jei perkate ką nors, kad sustabdytumėte skelbimus, jie vis tiek nuolat pateikia pasirenkamus skelbimus, kuriuos, jūsų manymu, reikia naujovinti. O pirkinių kiekis yra beprotiškas. Jokiame mobiliajame žaidime neturėtų būti pirkinių už 99 USD, net jei jie nėra skirti nuolatiniams daiktams! „Skyrim“ kainuoja 59,99 USD
Žaidimas yra gana įdomus, tačiau jiems reikia atsikratyti atsitiktinių skelbimų, kurie neduoda jums jokio atlygio. Pasirinkimas žiūrėti skelbimą, kad gautumėte atlygį, yra gerai, tačiau skelbimai nieko negaunant glumina.
Nustokite dėti nepraleidžiamus skelbimus.
Mr Autofire Akční irzw
Tiesą sakant, norėjau pamėgti šį žaidimą, bet negaliu. Kad ir kaip smagu, nuo pat pradžių aišku, kad tai ptw ir ptp. Kai žaidžiu žaidimą, aš iš tikrųjų norėčiau jį žaisti. Jis naudoja tą pačią seną energiją žaisti schemą, kurią naudoja dauguma kitų, ir aš nuo to pavargau.
Skelbimai buvo sušvelninti iki +1*. Bet dėl progreso tikiuosi, kad esate Bezoso vaikas. Galite gauti 1 šukės per savaitę. Norint atrakinti veikėją, reikia 10. Ir tada kiekvienas žvaigždės lygis padidina tai dar 10, nebent perkate raktą, kuriame yra 2-3 atsitiktinės skeveldros. Būtinai reikia 1 kartą įtrinti arba 3 kartus per savaitę. Arba galite sumokėti. Ir mokėti. Ir mokėti. Taip pat yra mokamų personažų, kurie suteikia premijų visiems simboliams, kai pakylate lygiu.
Tomb of the Mask Aksyon llj
Mokamas už skelbimą nemokamus žaidimo žaidimai ir toliau turi skelbimų padidinimo iki lygio. Pagalba / kūrėjas atsakė skelbimais, nepašalinami iš šių „grobimo“ laukelių, nors nėra įspėjimo ar žodžių, už ką mokate, kai mokate už skelbimų pašalinimą. Linksmas žaidimas, mažiau įdomus su skelbimais, pašalintas sumokėjus už žaidimą be skelbimų ir toliau bus rodomi skelbimai
Mr Autofire Action zvqq
Šis žaidimas anksčiau buvo puikus, bet jie pridėjo 4 valandų laiko limitą, kad atgaivintumėte savo personažą, kai mirsite... Žinoma, galite išleisti pinigus, kad atgaivintumėte akimirksniu. Tikiuosi, kad kūrėjai tai pašalins, kad šis žaidimas vėl taptų puikus! Mes nenorime mokėti už žaidimą!
Tai buvo mano mėgstamiausias žaidimas iki 14-ojo „Battle Pass“ sezono išleidimo šiandien. Senoji kaina buvo 7,99, jie ją padidino iki 11,99, o dabar yra „superinis“ mūšio bilietas už 29,99! Jūs turite per daug godūs vaikinai. Nusipirkau mūšio abonementą 5 sezonams, o dabar praradote klientą. Pagalvok apie tai....
Manau, kad žaidimui reikia padirbėti, jūs negalite naudoti tam tikrų šarvų, nebent atnaujinsite, o tai suprantama. Turiu problemą, ką turite padaryti, norėdami atnaujinti orbus. Turite daryti įvykius, kurie vėlgi yra puiku, tačiau kai įvykį palengvinate ir mirštate dviem šūviais, nėra lengva! Man patinka geras iššūkis, bet ne toks sunkus, kad net neįveiksite pirmojo renginio LVL! Turėtų būti kitų būdų gauti orbus bc, net jų lygiai taip pat nėra lengvi! Tiesiog mintis!
Labai smagus žaidimas. Be erzinančių skelbimų, bet aš suprantu, kad nemokamas žaidimas turi kažkaip užsidirbti pinigų. Būtų šaunu, jei būtų begalinis bangų režimas.
Linksma koncepcija, tinkamas žaidimas, siaubingos mokamos sienos palyginti greitai. Pagalvokite apie „Risk of Rain 2“, bet jums reikia išleisti 50 dolerių, kad progresuotumėte po kelių valandų, nebent norite palaukti kelis mėnesius.
Jei esate naujas žaidėjas, nesijaudinkite. Visos 5 žvaigždučių apžvalgos skirtos senajai versijai. Įveik 2 lygius ir visą likusį gyvenimą žiūrėk skelbimus. Buvo pridėta skelbimų ir nenaudingų privilegijų, kurios sumažina gerų skelbimų tikimybę. Atnaujinus savo charakterį, nepastebimas skirtumas.
Reikia rimto darbo ir žaisti lygius, kurie sako, kad lengvas, bet neįmanoma įveikti, o viskas taip brangu.
Iš pradžių šiam žaidimui skyriau 5 žvaigždutes. Atrodė, kad žaidimas gali įsilieti, kol supratau, kad tai yra mikrotransakcijų žaidimas. Išlaiko jus pakankamai ilgai, kad galėtumėte mėgautis, bet priklauso nuo „energijos“ sistemos. Labai apmaudu. Jūs turite žaisti 4, 3 minutes prieš žiūrėdami reklamą arba mokėdami pinigus už energiją. Padarykite žaidimą įsigyjamą ir pašalinkite energijos sistemą, ir žmonės bus daug laimingesni jūsų darbu. Puikus žaidimas, bet už jo yra godūs žmonės.
Tai gerai, bet klaidos užmuša linksmybes. Atnaujinau savo ginklą iš lv1 į 2, kad gaučiau 8 atakos premiją.. tada atnaujinau tą patį ginklą dar 8 bonus atakai ir suma nepasikeitė. Taip pat pastebėjau, kad mano ginklas daro tokią pat žalą kaip ir anksčiau. Nusprendžiau tęsti, nes tai yra įdomus veiksnys ir sugrąžina nostalgiją su senais žaidimais, tačiau atnaujinus likusią įrangą, ta pati klaida. Aš negaliu progresuoti toliau. Šis žaidimas buvo pašalintas, nes man jis sugedo.
Prašau pataisyti skelbimą. Kai žiūriu skelbimą, kad bandyčiau dar kartą, dažniausiai jis neveikia. Ir kai tai vėlesniame lygyje, tai niekada neveikia. Pataisykite tai.
Geras žaidimas, tačiau nėra pakankamai nuolatinio progreso jausmo. Noriu daiktų, ginklų, šarvų. Kaip Zombero. Šiame žaidime to nėra. Viskas, ką gauni, prarandama mirus.
Aš žaidžiu šį žaidimą maždaug 3 savaites ir užtikrinu jus, kad tai yra vienas iš nedaugelio, kurį turėtumėte VISUSIAI atsisiųsti. Tai smagu, greitas tempas puikiai tinka ilgai ar trumpai nugrimzti, gebėjimų ir privilegijų atsitiktinis atskyrimas jaučiasi gerai ir aš linkęs gauti bent vieną ar du norimus per bėgimą. Scenos linksmos, muzika smagi, o dėl papildomų funkcijų vartotojo sąsaja ir meniu nėra pernelyg apsunkinti. 10/10
Žaidimas atrodo gana sąžiningas, kol nepasieksite 4 etapo, į kurį galėsite patekti 2-ąją žaidimo dieną. Tada būsite saugomi ilgą laiką arba tol, kol išleisite pinigų geresnei įrangai. Šis žaidimas bjaurus dėl to. 1 žvaigždutė. Ir aš žinosiu, jei tai bus ištrinta. Jei taip, aš tiesiog pasakysiu daugiau žmonių per socialinę žiniasklaidą.
Šiek tiek smagu, bet per daug šlifavimo. Tai tampa šiek tiek absurdiška. Tai tarsi jie nori, kad sumokėtumėte pinigus, kad būtumėte į priekį.
Kurį laiką žaidžiau šį žaidimą, o dabar esu įstrigęs 8-ajame pasaulyje. Šis pasaulis paskatino mane parašyti šią apžvalgą, nes tai yra nesąžininga. Vorai šoks SU jumis, todėl jūs VISADA nukentėsite nuo jų, priešai atsiranda per greitai, todėl jūs mirštate, nes negalite jų visų pakankamai greitai nužudyti. Nėra vietų, kur pasislėpti, o dvigubi bosai su šokinėjančiais šokinėjančiais ir bėgančiais šokinėjančiais raundais sulaužomi. Jie turi būti fiksuoti ir subalansuoti. Šis lygis visiškai nesubalansuotas.
Šis žaidimas yra geras, jis yra geras laikas žudyti. Suteikčiau jam daugiau žvaigždučių, bet šio žaidimo priešai gali jus tikrai lengvai nužudyti, jūs turite daug atnaujinti ir net tokiu atveju bosus gali būti dar juokingiau statyti. Be to, jei turite kantrybės ir (arba) pinigų nuolat tobulinti savo charakterį arba jei jums tiesiog labai patinka sunkus iššūkis, jei yra vienas, žaiskite žaidimą.
Mr Autofire Action tzx
Tai smagus žaidimas, tačiau energijos yra per daug, reikia per ilgai pasiekti lygį ir yra tik Archero kopija.
Esu įstrigęs 3 pasaulio 30 lygyje, vairasvirtė užstringa 4–5 sekundėms, o žaidimas yra tiesiog blogas, aš jo niekam nerekomenduočiau, šis žaidimas yra mokamas norint laimėti nežaisk
Mr Autofire कार्रवाई cee
Reklama tarp kambarių, mikrotransakcijų iššokantis šlamštas ir juokinga energijos sistema? Praleiskite šį.
„Saugos burbulas“ yra rimtai sugedęs – įsijungia, kai niekur nėra pataikyti, ir neįsijungia, kai pataiko. Prašau pataisyti. Manau, kad dauguma "mėlynųjų" atnaujinimų yra gana nenaudingi, greitai išmokstamas ir greitas laikas yra išimtis. Prekybininkas yra visiškas apiplėšimas – jūs negalite pasilikti to, ką perkate. Įdomus žaidimas, kai pasiseka su atnaujinimais; bet jie per daug atskiesti šiukšlių atnaujinimais. Blazia taip pat trūksta šaudymo šūvių, kuriuos ji turėtų turėti – jūs turite atnaujinti, kad gautumėte.
Tai žaidimas, kuris puikiai tinka laiko švaistymui. Truputį pažaidus pasidaro smagu. Idėja: jei užbaigę pasaulį sustotumėte toliau, galbūt galėtumėte pasirinkti 2 privilegijas, kurios bus perkeltos į kitą pasaulį? Taip pat energijos įkrovimo laikmatis jaučiasi gana ilgas 10 minučių, galbūt sumažindamas iki 5 minučių? Ir galimas daikto kritimas žaidime? Tai tikrai priverstų man žaisti daug daugiau. Tik mintis.